Czy jest coś lepszego niż kuszący, soczysty stek, doskonale przyrządzony na gorącym grillu? W Butchery & Wine, naszym wyjątkowym steak house w Gdyni, podnosimy tę kulinarną przyjemność na najwyższy poziom.

Przyjmujemy rezerwacje indywidualne i grupowe. Zachęcamy do składania rezerwacji drogą on-line.

Kucharz trzymający mięso na stek,.

Dlaczego Butchery & Wine jest wyjątkowym steak house w Gdyni?

Kochamy mięso i szanujemy jego smak. Każdy stek, który serwujemy, pochodzi od zaufanych dostawców, jest starannie sezonowany przez minimum 28 dni, a potem precyzyjnie krojony i grillowany z pasją i precyzją. Nasz menu zawiera pełen przekrój steków, od Rib Eye, przez New York, T-bone, Porterhouse, aż po Flat Iron, Rump, Bavette, Chateaubriand i polędwice.

Smak, który zapamiętasz

Nasza filozofia opiera się na prostocie i pełnym smaku. Dla nas dobry stek to nie tylko jakość mięsa, ale również sposób, w jaki jest przygotowany. Wykorzystujemy techniki grillowania, które podkreślają karmelizację mięsa, tworzą idealny poziom reakcji Maillarda i nadają naszym stekom niepowtarzalny, wyrazisty i głęboki smak.

Doświadczenie Butchery & Wine

Przyjdź i odkryj Butchery & Wine – steak house restauracji w Gdyni, który oferuje więcej niż tylko doskonałe steki. Oferujemy pełne doświadczenie kulinarne, które obejmuje bogaty wybór win, klasycznych koktajli, a także pyszne przekąski i desery.

Czy szukasz idealnego miejsca na obiad lub kolację? Rezerwacje są przyjmowane online. Butchery & Wine, to miejsce, w którym stek staje się prawdziwym doświadczeniem.